Lily Allen

Lily Allen

從來也不造作的 Lily Allen,認為自己不夠漂亮,日前更自爆在整個 Chanel 廣告的拍攝過程中,顯得相當的不自在。

從來也不造作的 Lily Allen,不但認為自己不夠漂亮,日前更自爆在整個 Chanel 廣告的拍攝過程中,顯得相當的不自在。

Lily 說:「Karl Lagerfeld  打嚟叫我拍廣告,我無同任何一個人講過,因為我同自己講 Chanel 肯定攪錯左,諗住一定唔會响自己身上發生。」

「成個 Chanel 廣告嘅拍攝過程,我都覺得好驚,我唔似 Lara Stone 又唔似 Kate Moss,覺得自己好似成隻肉餡餃子咁款。」Lily Allen 自嘲說。

相關報導:

Lily Allen 為 Chanel Coco Cocoon 拍攝宣傳廣告

Lily Allen 封面背後

Lily Allen 渴望女兒繼承「衣」缽

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau