Taylor Swift「抄襲」粉絲衣著打扮

Taylor Swift 喜歡參考其他女孩子的衣著打扮。

民搖小天后 Taylor Swift 表示,喜歡參考其他女孩子的衣著打扮。

民搖小天后 Taylor Swift 表示,喜歡參考其他女孩子的衣著打扮。

「我成日都會留意周圍唔同嘅人,每次見到街上面有女仔戴一條好 cool 嘅項鍊,又或者襯衫襯得好靚,都會比到我唔少嘅 styling tips。」Taylor 還大讚 fans 品味,「好多嚟我個握手會嘅女仔,重會著啲我好鍾意嘅衫同裙添!」

雖然 Taylor 喜歡打扮,但是卻透露無意推出個人時裝系列。

「我暫時都唔會推出自己嘅時裝 line,因為啲時間用晒嚟錄音同創作下一隻碟。」

Taylor 補充:「我係好鍾意時裝同埋行紅地毯扮靚,不過我想等第日我有多啲時間先發展同 fashion 方面有關嘅工作。」

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau