Stella McCartney for Gap Kids

身為三子之母的 Stella McCartney,再次為 Gap Kids 設計童裝系列。

Stella McCartney 以自己的童年回憶為靈感,再度為 Gap Kids 設計童裝系列。

Stella McCartney 以自己的童年回憶為靈感,再度為 Gap Kids 設計童裝系列。

貴為 Paul McCartney及著名攝影師 Linda McCartney 女兒的她說:「响呢個系列入面,我會大玩 mix and match,因為我細個開始就已經係咁樣著衫。我細個嘅時候,爹 dee 媽咪會將唔同 style 嘅的衫放落我地身上,有時會著一 d 好靚嘅法國衫,我絕對唔係一個打扮純樸嘅小朋友。」

Stella McCartney 透過不同的布料及圖案,在這個第二次為 Gap Kids 設計的系列,帶來鮮豔又活潑的感覺。

這個童裝系列的衣飾就包括了:魚魚圖案的裙子、編織上衣、窄腳牛仔褲、繡花粉藍色 cowboy shirt,以及夜光的睡衣。

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau