Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker 打電話問「攞褲」

《色慾都市》讓 Sarah Jessica Parker 成為 fashion icon,就連不少時裝設計師也對她又敬又畏。 

《色慾都市》讓 Sarah Jessica Parker 成為 fashion icon,就連不少時裝設計師也對她又敬又畏。

品牌 The Blonds 的設計師 Phillipe Blond 及其拍擋 David,就因為得到 Sarah 姐的青睞,而感到相當的意外。   

話說有一次,正當他們與『色慾』造型師  Patricia Fields 傾電話之際,SPJ 突然加入對話中。  

「我地本來同  Patricia Fields 傾緊,點知佢突然遞左個電話比 Sarah Jessica Parker,」 David  事發重組,「我即刻望去 Phillipe 度,佢差啲嚇到眼都凸埋出嚟!」

David 還模仿了一次  SPJ 與他的對話:「 喂, 我係 Sarah 呀!救命呀,我好鍾意你地啲牛仔褲,我一定要有一條!」

當時,被嚇得魂飛魄散的 Phillipe ,並不懂得如何回應,只錯愕地反問對方是誰,「Sarah 即刻答佢:『 我係 Sarah Jessica Parker。』  Phillipe  當堂嚇窒!」David 說。

最終 Sarah Jessica Parker 當然得償所願,在《 色慾都市 2 》中,穿上了那條她相當喜歡的  The Blonds  牛仔褲。

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau