Sarah Jessica Parker

《色慾都市》的造型師 Patricia Field 認為Sarah Jessica Parker 即使穿什麼也相當好看,是因為她那優雅大方的言行舉止。

《色慾都市》的造型師 Patricia Field 認為 Sarah Jessica Parker 即使穿什麼也相當好看,是因為她那優雅大方的言行舉止。

「Sarah 嘅每一個姿態都好優美,由內至外散發出一種優雅氣質。」Patricia 姨繼續,「所以我比咩佢著都咁好睇。」

「一個舉止優雅嘅人,你放咩上佢身上都咁好睇;相反一啲粗粗魯魯嘅人,著咩都唔好睇!」

「以 Sarah 做例子,佢行路個陣雙腳永遠唔會拖住咁行,就好似識輕功咁樣。」Patricia補充。

SJP 牛仔褲嚇人事件

時裝版常客 SJP

Sarah Jessica Parker 絕襯 Miss Viv 手袋

Sarah Jessica Parker 甘為 Halston 打工

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau