fashion news, Marc Jacobs, Robert Duffy

Marc Jacobs 與生意拍擋 Robert Duffy 於派對上扮鬼扮馬的造型。

Marc Jacobs 將推出「加加加大碼」時裝?Marc Jacobs 的生意拍擋 Robert Duffy 日前於 twitter 上發放消息 ,指 MJ 或會在自家品牌加設「加加加大碼」副 線系列。

Marc Jacobs 將推出「加加加大碼」時裝?

Marc Jacobs 的生意拍擋 Robert Duffy 日前於 twitter 上發放消息 ,指 MJ 或會在自家品牌加設「加加加大碼」副線系列。

「我成日都想出加加加大碼衫,真係有得諗嘅。」Robert 率先於網上刻意透露品牌動向。  

「但係要令到啲客有興趣,就真係要度吓橋…」Robert 補充,「其實我自己都好唔鍾意 “Plus Sizes”  呢一個名詞,大家有無 suggestions?」

當一切疑幻似真、 讓人半信半疑之際,Robert 又突然暗示計劃胎死腹中:「都係唔好再講出加大碼衫呢個 planning,入面牽涉太多問題。」

幾經波折後,Robert 又突然宣佈品牌正計劃與另一公司合作推出這個「加加加大碼」系列,但是款式就不會以 Marc Jacobs  系列作藍本。

Robert Duffy  又再一次證明他是多麼的懂得為 Marc Jacobs 製造聲勢!

 BANG!Marc Jacobs 全裸獻世...人

Marc Jacobs 想飛甩 LV monogram

嘆一杯 MARC 咖啡

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau