Lady Gaga 時裝大反擊

不知 Lady Gaga 選擇戴上這副眼罩,是否為了看不清那班 hea look 打扮的明星們?

一切 (名聲) 不是從音樂開始的 Lady Gaga,自躥紅至今,她的衣著打扮時裝態度,備受各界評擊;有人踢爆她抄襲,也有人指她衣著過激…

一切 (名聲) 不是從音樂開始的 Lady Gaga,自躥紅至今,她的衣著打扮時裝態度,備受各界評擊;有人踢爆她抄襲,也有人指她衣著過激…

Gaga 日前就來了一個時裝大反擊,為自己辯護兼批評一眾在紅地毯上未盡全力扮靚,以 "hea look" 示人的明星們。因為她認為每一位粉絲,也相當期望看到偶像們最靚最型的一面。

Gaga 不屑地說:「我覺得你地做得明星就要成日都要 keep 住咁靚!有時我見到啲名人著啲好 casual 嘅衫,真係令我 『吓吓聲』!我唔係想 judge 佢地,但係佢地應該著返啲啱自己身份嘅衫!」

「每一次我落車,都有成三十個 fans 等緊我,我就知道我咁著係無錯,呢個亦都係佢地見到我嗌到癲晒嘅原因。」Gaga 企硬地說。

Style Insight:

另類潮女 Lady Gaga

Fashion News:

時裝配飾:如果你似 Lady Gaga ....

Kylie Minogue 舉報 Gaga 偷取衫經

Vivienne Westwood 「鍊」嬴 Lady Gaga

Lady Gaga 衣著被指抄襲

Viktor & Rolf 幻想 Gaga 入獄

Lady Gaga 搭上時尚攝影大師 Steven Klein

Giorgio Armani 稱 Lady Gaga為時裝奇葩

Lady Gaga 只靠時裝?

Celebrity News:

Lady Gaga 最愛「安全」帽

Cheryl Cole 擊敗Lady Gaga成潮人至愛

成名令Lady Gaga 無法安睡

Lady Gaga 24歲生日半裸贈慶

Lady Gaga 怒炒保安魷魚 

Lady Gaga 討厭正常衣服

ELLE TV:

Lady Gaga 封面拍攝幕後花絮

ELLE STAR :

Lady Gaga 紐約娃娃

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau