Alexa Chung  不稀罕免費名牌服飾

Alexa Chung

貴為當今時裝潮人,Alexa Chung  常常也會收到不同 fashion labels 所送贈的名貴衣物。對於不少人來說,能夠獲得如此厚待可謂相當的吸引,然而 Alexa  卻不大在乎。

貴為當今時裝潮人,Alexa Chung  常常也會收到不同 fashion labels 所送贈的名貴衣物。

對於不少人來說,能夠獲得如此厚待可謂相當的吸引,然而 Alexa  卻不大在乎。

Alexa 說:「唔係所有嘢我都會鍾意,有時真係好考眼光。」

而那些沒有被 Alexa 「睇中」的名牌服飾,最終又是會落在誰的手中?

「如果媽咪同啲 friends 都唔鍾意的話,我會退返佢地又或者送去慈善機構。」Alexa  說。

此外,Alexa 還不大認同過於高昂的時裝價格,「有時都會諗啲嘢值幾多錢,睇雜誌見到值成 2000 英鎊,真係離晒大譜。其實我淨係攞左去音樂節粗著!」

0

Shares

Text by translated by Vivian Lau