Bill Murray 恨拍《捉鬼敢死隊3》

Bill Murray 恨拍《捉鬼敢死隊3》

Bill Murray 最近於訪問中表明自己好想再拍《捉鬼敢死隊》(Ghostbusters)系列,因為他非常懷念與其他片中演員的合作。

Bill Murray (標梅利)最近於訪問中表明自己好想再拍《捉鬼敢死隊》(Ghostbusters)系列,因為他非常懷念與其他片中演員的合作。

「我知道有好多人鍾意呢部戲,我諗有好多年輕人細細個都聽過呢個名。」他說,「我好掛住 Rick Moranis、 Annie Potts、 Danny Aykroyd等等,佢地都係好有趣嘅人。」
然而Bill Murray亦表示,1984年的《捉鬼敢死隊》實在太好了,所以才會在1989年推出續集,而製成品亦同樣地好。若要連續兩次製作一部更好的電影,近乎不可能。

曾經憑《迷失東京》(Lost in Translation) 獲提名奧斯卡男主角的標叔補充:「只有驚慄片先可以一部勝過一部,因為佢地可以有更多錢去搞得更大。」,但暫時開拍《 Ghostbusters 3》的計劃還是在空談階段。

0

Shares