$190 | 6g

遮瑕膏不油不膩,遮蓋黑眼圈、暗啞膚色,使眼睛清澈明亮。蘊含給與肌膚彈力與滋潤的提升抗皺精華成分,可以鎖住容易乾燥的眼部滋潤。獨特的Skin Adjust Color(膚色調節)配方,與眼部周圍膚色相同,因此能完全遮蓋瑕疵的同時,又能自然地與膚色融合,締造出與周圍肌膚融和、沒有浮粉感覺的自然妝容。

Concealer
wongmunkin 2009-10-06 22:19:29
平日用來遮蓋黑眼圈,不化粧也會用,非常方便,容易推開,自然夠薄
katie_ho 2009-10-03 18:31:57
雖然顏色只係得一種, 但好貼緊膚色, 質地幾creamy, 但又唔油膩, 搽上眼輕輕推開, 已經好貼服, 效果勁自然, 遮瑕度好好, 可以遮到大部份既黑眼圈, 搽完再上粉, 都唔會出現脫妝既情況, 而且質地唔厚, 一d都唔會令皮膚變乾, 我極力推介.
priscillachung8 2009-09-21 23:11:04
本身係一個黑眼圈都幾嚴重ge人,如果唔用concealer的話,黑眼圈非常明顯,上眼shadow時,一定要用concealer先會令眼影出色同埋有層次感,sofina 呢款明眸精華遮瑕液就岩哂我用,就算係平日唔想化妝出街,用左佢之後雙眼就唔再睇落咁支力,即刻清神哂,而非用後非常自然,又唔會有一般concealer kick 粉的煩惱,加上佢係精華同concealer二合一,一邊可以有concealer的效果,一方面又可以有護膚的功效,由其是係冬天用就最岩啦,因為佢可以有效滋潤乾燥的眼部,同埋亦有精華防上眼紋的產生,我覺得佢簡直就係化妝袋的必備之一 佢的包裝就好似支lip gross,方便使用,質地係非常容易推開,無論係同佢做concealer又好,化淡妝又好,又或者係化濃妝都好,都係會特別出色同埋持久,不會出油,清爽自然,所以我好鍾意用佢!!
Post Comment