$840 | 100ml

這款深層滋養的修護面膜緊貼凝肌,提升肌膚緊緻度,令面部輪廓明顯更標緻玲瓏。

晚間是肌膚休養生息及補充水分的時間,特別配製的紅茶晚間緊緻面膜可整晚敷用,

在肌膚最易於吸收的時間注入滋養,以促進這個天然修護過程。

緊緻成分與肌膚的晚間天然修復過程同步發揮功效,早上起來肌膚更青春緊緻。

Pchan321 2015-05-12 15:43:08
紅茶晚間緊緻面膜氣味芳香, 塗在面上也有紓媛精神作用. 此外mask具有緊緻保護濕功能,夏天用後 毛孔明顯收細! 皮膚呈緊緻狀態, 令面部輪廓更突出。而且又是sleeping mask, 更適合大家開著冷氣時睡覺所用!
Pchan321 2015-05-12 15:42:36
紅茶晚間緊緻面膜氣味芳香, 塗在面上也有紓媛精神作用. 此外mask具有緊緻保護濕功能,夏天用後 毛孔明顯收細! 皮膚呈緊緻狀態, 令面部輪廓更突出。而且又是sleeping mask, 更適合大家開著冷氣時睡覺所用!
fai126 2015-04-24 17:46:11
我皮膚唔算好乾, 夜晚用完 Fresh Black Tea Age-Delay Instant Infusion, Age-Delay Serum, Age-Delay Eye Concentrate 同 Rose Hydrating Eye Gel Cream 之後就搽 Black Tea Overnight Mask. 雖然呢個 mask 好似好難推, 但其實都好易吸收, 我習慣搽完會係面上按壓下, 我好鍾意佢既茶味, 好relax, 用完情緒好放鬆, 但肌膚就好緊緻~!!
timlo614 2015-04-24 17:31:55
Fresh Black Tea Overnight Mask 好好用呀, 質地好滑, 我用左第朝起身毛孔冇咁顯眼, 輪廓亦冇咁浮腫, 而且用量好少, 100ml有排用喇, 一D都唔貴呀~
paris818 2015-04-24 16:54:56
Fresh係我最愛既品牌,包裝簡約, 香氣清新自然,使用時感覺很好。 咁多款產品我最鍾意同回購得最多既係紅茶瞬間修護面膜,短短10分鐘已經可以令皮膚回復水潤緊緻有光澤。可惜既係呢個 mask 要過水,有時覺得徒左D mask 咁。 今次呢個 firming overnight mask 同其他睡眠面膜好唔同,一般既睡眠面膜質地都係 gel / gel cream,主打保濕,有D可能加埋美白。但Fresh 紅茶晚間緊緻面膜佢主要功效係緊緻,佢質地係cream,有少少比較近似balm,搽上面後再向上拉提,會覺得成塊面都猛猛緊,第朝起身洗面後好潤澤,輪廓firm左,成個人义足電感覺精神晒!
CindyLo 2015-02-15 04:20:28
一向都有用開FRESH的產品,而紅荼系列方面,一向都好喜歡紅茶抗氧面膜,最愛夏天用,因為涼涼的感覺.而今次新推出的睡眠面膜,它與一向的紅茶系列很不同.第1:氧味;第2:質感,是極之滋潤的CREAM狀;第3:是效果.如果本身肌膚是極乾燥人仕和開始鬆弛,我會推介它,但如果本身不愛太潤,你不一定會喜歡.
Post Comment