$468 | 30ml

葡萄籽C15高效抗氧精華液於系列中擁有最高濃度的活性成分,如保護膜般包裹肌膚,防止肌膚受外在環境入侵造成細胞損傷,強化肌膚的天然保護屏障,同時深入皮膚底層,修補皺紋問題。精華液的質感柔滑如絲,能被肌膚瞬間吸收,用後肌膚清新柔軟。

Serum
nictse 2014-08-11 23:56:23
乳白色像溶解了的雲利拿雪糕般水感狀的精華液,質地清爽輕盈,柔滑如絲,順滑易推,塗開已被肌膚瞬間吸收,用後肌膚清新柔軟,炎夏用此精華都無起粒粒,在這季節非常合用。精華本身帶有清香,氣味一如以往,都是帶著CAUDALÍE清新的葡萄味道,配合怡人香氣,令我得到即時的舒緩,放鬆神經,感覺舒適。而且不含油分、不會引起粉刺亦是低敏配方,皮膚不會癢癢,令我這些易敏感膚質的人非常放心使用。 精華液比較稀身,感覺到含水量高,帶適當滋潤感,保濕功效很不錯,塗在面上會很自然地滑下,塗上面的感覺蠻好,含透明質酸有深層保濕之效,滋潤度極高,搽完後的皮膚彷彿被潤澤了,軟化了,頓時變得嫩滑,有如此高的滋潤度, 皮膚的膚質有好明顯的即時效果,皮膚比較亮白、有光澤。雖然只用了短短的兩星期,但皮膚的膚質問題已得到改善,變出光澤紅潤,均勻白晳,同時膚質更柔滑更細嫩,粗糙缺水情況改善不少,乾紋細紋都減淡了,皮膚回復滋潤感,能幫助到改善我夜瞓的倦肌和缺水的敏感肌,變得更有神采。 最喜歡用葡萄籽C15高效抗氧系列的草本植物香,好天然。 喜歡就是喜歡,法國Caudalie的Polyphenols C15 葡萄籽C15高效抗氧精華液,絕對用時舒適,效果也不俗。
noisehk 2014-08-11 23:46:01
用完之後皮膚上既印少左,均勻番膚色, 又快吸收
iamcheukche 2014-08-11 23:36:20
隨住年紀增長, 單單美白或者補濕係唔足夠! 開始要找尋防止老化; 預防衰老既產品! Caudalie 葡萄籽C15高效抗氧精華液含 Polyphenols 專利葡萄籽多酚及穩定維他命C, 有抗氧化及抗皺功效; 透明質酸, 可深層保濕; 橄欖角鯊烯, 有助滋潤肌膚! 我最鐘意就係曬太陽, 但其實曬太陽對皮膚都會有適量既傷害, 會令肌膚更易老化! 所以最近我就用上 Caudalie 葡萄籽C15高效抗氧精華液, 乳液狀既奶白色精華, 質感較滋潤, 所以我有陣時會用佢黎做導入, 令佢發揮更強效能! 尤其日曬後既緊急保養! 雖然年紀會漸漸增長, 但我地都可以減慢肌膚老化! 好多外在因素都會破壞我地既肌膚, 例如紫外線啦, 壓力啦, 環境污染等等, 都會刺激體內既氧化進程, 令自由基不斷產生, 加速皮膚老化! 唔好比自由基任意破壞我地既肌膚, 就要揀抗氧化產品用啊~
pphy 2014-08-11 22:49:44
葡萄籽C15高效抗氧精華液的活性成分,真的不容小覷,塗後不久皮膚即如被保護膜般包裹,顯得水潤光澤,皺紋情況瞬間改善;加上乳狀精華液質感柔滑,很易被皮膚吸收,用後肌膚柔軟不膩。皮膚偏乾的我,常有皺紋膚質暗啞的問題,Caudalie葡萄籽具高效抗氧成份,鎖水效果顯著,有效改善了乾紋問題,強化肌膚的情況亦明顯,用後不久膚質變得滋潤光亮而彈性,尤如回復青春般嬌嫩。
fifi1012hk 2014-08-11 22:19:50
Caudalie 法國品牌, 對產品有信心保證,而且含葡萄籽成份, C15高效抗氧化. 幾滴精華液在掌心warm up, 按上面好快吸收,而且質地出奇清爽. 本身有少少敏感肌, 易出荳荳, 但比同樣功效產品溫和. 不但均勻膚色, 而且荳荳印都淡了.
cherrylcm 2014-08-11 14:16:33
用後好明顯膚色均勻了不少,仲有強效的修護成份,因為可以輕易咁撫平虎紋同臉上一D乾紋,吸收後,仲完全唔笠,真係值得一讚,有邊個夏天,仲想用D笠痴痴GA嘢的!同埋大家都知日曬後的肌膚,真係超乾同都幾傷,但上星期我日曬後,返去立即塗上呢支葡萄籽C15高效抗氧精華,真係彷如同肌膚做咗個SOS的補濕情序咁,完全冇曬曬後的感覺!超FRESH!超正!
CandyAu0725 2014-08-11 13:26:37
Caudalie葡萄籽C15高效抗氧精華液,乳液狀質地,很水潤、很絲滑、是超好推開的,感覺不油不膩,很好吸收能瞬間溶入肌膚,我會在有细紋部位再多沾一些精華加強,再利用手加溫輕輕按摩加強它的吸收,可有效即時撫平細紋,肌膚看起來很有水潤光澤感的狀態,膚質也比使用前更穩定更明亮健康。
lifewong 2014-08-11 10:52:50
葡萄籽C15高效抗氧精華只做到儲水鎖水,重整保濕循環,更可紓解因季節轉換帶來的皮膚敏感問題,預防皮膚乾燥脫皮,提升全面性防禦保護。實踐天然自癒能力,以純正天然成份減輕皮膚負擔隔絕化學物侵害,以温和保養調理為基礙彌補皮膚不足,所以皮膚比以前更健康。有健康皮膚無論任何時候下轉天氣都再無影響。會阻塞毛孔,就算有暗粒地方搽完佢之後可以減輕發炎紅腫,啲皮膚望落去平滑咗。有抗氧作用,所以不易產生敏感。透氣度高對於我混合性肌膚絕對適合,調理皮脂分泌改善肌膚質感。以規律健康循環協助恢復皮膚運作,避免長期疲勞受壓,可以解決我長久皮膚問題。
sukarmi 2014-08-11 10:45:28
成日用完美白產品都覺得仲有啲灰暗,原因係啲斑無完又再起。但係呢隻葡萄籽C15高效抗氧精華以微細份子攻擊黑色素周圍,然後滲入核心,令到佢衰老氧化死亡,提升肌膚免疫力,促進再生能力,新長出皮膚幼嫩光亮,將美白速長基因注入皮膚細胞,皮膚變得白晢無暇。調節黑色素生長,响初期形成已經制止色素活躍度,停止色素受陽光刺激生長,繼而鏟取成長永久色斑。精華素濕潤而不乾燥,滲透力迅速,搽完有嫩滑肌感覺得皮膚透亮咗,色斑明顯調淡,修復細小瑕疵,相信使用一段時間,頑固色素必能消除。提升皮膚質素,皮膚光潔亮白,仲可以對抗紫外線侵害。增強皮層抵禦及防衛能力,穩定皮膚健康成長。
auyeungyk 2014-08-11 10:37:39
葡萄籽C15高效抗氧精華為膚色美白同時做到剔透,才是真真正正修護。用咗精華後整體光亮度有錯效果。還針對暗啞粗糙膚質,徹底改善老化色斑,整理氧化毛孔角質,令膚質完美潔淨。皮膚不再是乾澀晦暗有紋,還原年輕美肌,釋放內而外的自然美白光彩。減低光源敏感度幫助膠原蛋白生長,滋潤肌膚並發揮抗氧化作用,預防肌膚過早老化。老化肌膚更易受到紫外光刺激,所以精華同樣做到滋潤保濕,臨瞓前塗上抗氧精華,第二日見到皮膚恢復原有的白淨,因為晚上吸收能力較佳,發揮精華最大力量。所以日夜也要塗上精華,見到啲暗瘡印都淡咗,肌膚看起來更加細膩紅潤。
shellynam 2014-08-11 10:33:35
葡萄籽C15高效抗氧精華為皮膚做到全面保護,做到飽滿濕潤,比起一般精華含有豐富維他命C及濃縮葡萄籽多酚成份,能分解鎖定色斑,重點清除黑色素避免環境光害。在過程中防止皮膚過敏,以温和漸進方法將色斑瓦解,從表皮層開始直達到根源,平日我眼框皮膚較黝黑灰暗,用咗佢之後改善光暗度,啲紋都好似無咁深。透過活化皮膚更新痊癒能力,降低發炎受損感染,皮膚就無咁易吸光。以家唔需要用粉底遮掩,精華啟動美白訊息,任何時候都替我全日保護皮膚,簡單嘅保養調理就將我難睇色斑剔除,做到光速美白保持光滑潤澤。
luvyan1314 2014-08-08 16:13:00
抗皺 其實要當細紋未形成前 就要準備長期抗爭 皮膚抗氧化 就是其中減慢老化的關鍵 Anti-wrinkle Defense Serum $450/30ml 葡萄籽C15高效抗氧精華液 • 100%抗氧化 締造幼嫩豐盈美肌 • 低敏配方 不會引起光敏感 不會引起粉刺 只是SAMPLE SIZE 未能真正體驗 Caudalie 葡萄籽C15高效抗氧的真正威力 系列都帶股清新的甜橙皮及薄荷葉的清新愉悅芳香酸酸甜甜的味道 So Fresh
mandylau55 2014-08-08 00:58:17
葡萄籽C15高效抗氧精華液有淡淡的清香,塗上後可以持績至少半小時,白色的精華液初初感覺好滋潤,但慢慢地吸收後就感覺肌膚好爽滑,最重要能夠改善肌膚問題,令肌膚可以重生,回復質感=]
gingerszeto 2014-08-07 10:18:14
呢支抗氧精華液, 質地順滑易推,早晚使用都無問題,只需數滴就可輕易搽均全面,輕輕加以按摩,好快就被皮膚吸收晒,之後就再搽返面霜都唔怕對皮膚造成負擔!短短幾日,發現皮膚質素有所改善,乾紋俏俏地減淡,皮膚摸落去更覺彈滑! 大愛!!
dorisyeung 2014-08-07 10:00:43
唔錯, 氣味清香, 質地分子小, 水嫩得來又夠滋潤, 容易被皮膚吸收和很清爽, 皮膚無崩緊或脫皮等不良問題, 很適合夏天使用.
Peggyau926 2014-08-06 22:55:16
Caudalie葡萄籽C15精華是乳白色質感柔滑清爽、搽上瞬間已被吸收、肌膚清新又柔軟 !精華含水量高、而且香味也非常清新、搽上感到很放鬆、而且一點不油、好啱我易生暗瘡的皮膚、推薦 !
monlau23 2014-08-04 14:37:12
葡萄籽C15高效抗氧精華液非常的好吸收,塗在肌膚上時按摩幾下就可以馬上被肌膚給吸收, 不黏不膩,不會對肌膚造成刺激及負擔。葡萄籽氣味清新, 你會感覺到肌膚含水量即時提升了, 試用兩天後, 面部線條會有所微微提昇。
DAVIDCHU 2014-08-04 12:02:32
It is an outstanding product which enable me to maintain the good quality of skin.
imericaaaaa 2014-08-03 18:02:46
超喜歡 ♥ 首先因為它質地清爽水潤,不含油分,所以一點都不會油膩亦不會引起粉刺!而且它揉合柑橘花、檸檬葉、 青瓜水及新鮮薄荷的香氣,用後令呀CA* 覺得十分清新、有活力 =] 至於功效方面,發現 Caudalie 葡萄籽C15 高效抗氧精華液可以令細紋淡化,而且可以令肌膚變得水潤、柔滑,皮膚都恢復變得更有神采呢 ♥
heimen 2014-08-02 23:58:15
Caudalie葡萄籽C15 高效抗氧精華液清爽度高,最愛其配方不含油分,非常適合夏天使用!而且它的質感細滑,親膚力極強!輕輕推開皮膚已經迅速吸收了!連續使用一星期後,皮膚得到深層滋潤,其保濕力亦很顯著!即使開著冷氣工作一整天,肌膚也沒有出現缺水的情況,肌膚乾燥的情況大有改善!而且精華的氣味清新,可以令人放鬆心情呢!加上有低敏配方,不易刺激肌膚,也適合我這種敏感性肌膚的人呢!
ParisLam888 2014-08-02 21:59:23
葡萄籽C15高效抗氧精華液高濃度的質感很強,像有層保護屏障般抵禦外來塵埃、紫外線及乾燥空調對肌膚造成的損害。由於高濃度質感同時滲透皮膚底層,可以修補皺紋,迅即被肌膚吸收,用後感覺肌膚即時變得年青。
9112 2014-08-02 19:07:45
非常吸收有唔立,很舒服
rachel2010 2014-07-31 21:35:01
非常吸收又唔立,讚!
Post Comment