251
251
Fashion News Celeb Style Style Insight Shopping Tips Accessories
Street Snap Fashion Video Brand Index
Share to Facebook Pin It Share to Sina Weibo Share to Tencent Email to friend
A| A| A

BANG!Marc Jacobs 全裸獻世...人

translated by Vivian Lau | 27.07.2010

在 Marc Jacobs 的全新男裝香水平面廣告中,Marc 哥親身上陣擔任模特兒,兼僅以一支 extra large 的 BANG 香水來遮掩重要部位全裸示人。

  • BANG Marc Jacobs 全裸獻世人

在 MARC JACOBS 的全新男裝香水平面廣告中,Marc 哥親身上陣擔任模特兒,兼僅以一支 extra large 的 BANG 香水來遮掩重要部位全裸示人。

度出如此充滿話題性又「香」艷畫面的是 Marc Jacobs 自己,以及香水製造商 Coty 和他的生意拍擋 Robert Duffy,因為他們深信定能帶來不錯的視覺效果。

「 Rob 覺得我嘅身型同線條都好靚… 呢一點我自己亦都好認同。」身材確實比一般「中佬」要 fit 的 Marc Jacobs 自豪地說。

「影之前,我一啲都唔緊張,絕對唔需要任何嘅事前功夫,因為我一直都有 keep 開,成日都會去做 gym 。」

最後 Marc 哥還加了一句:「修身呢樣嘢,我好在行嘅。」

Marc 哥男友單飛爭客仔

Marc Jacobs 想飛甩 LV monogram

嘆一杯 MARC 咖啡

Share to Facebook Pin It Share to Sina Weibo Share to Tencent Email to friend