Fashion News Celeb Style Style Insight Shopping Tips Accessories
Street Snap Fashion Video Brand Index
Share to Facebook Pin It Share to Sina Weibo Share to Tencent Email to friend
A| A| A

BANG!Marc Jacobs 全裸獻世...人

translated by Vivian Lau | 27.07.2010

在 Marc Jacobs 的全新男裝香水平面廣告中,Marc 哥親身上陣擔任模特兒,兼僅以一支 extra large 的 BANG 香水來遮掩重要部位全裸示人。

  • BANG Marc Jacobs 全裸獻世人

在 MARC JACOBS 的全新男裝香水平面廣告中,Marc 哥親身上陣擔任模特兒,兼僅以一支 extra large 的 BANG 香水來遮掩重要部位全裸示人。

度出如此充滿話題性又「香」艷畫面的是 Marc Jacobs 自己,以及香水製造商 Coty 和他的生意拍擋 Robert Duffy,因為他們深信定能帶來不錯的視覺效果。

「 Rob 覺得我嘅身型同線條都好靚… 呢一點我自己亦都好認同。」身材確實比一般「中佬」要 fit 的 Marc Jacobs 自豪地說。

「影之前,我一啲都唔緊張,絕對唔需要任何嘅事前功夫,因為我一直都有 keep 開,成日都會去做 gym 。」

最後 Marc 哥還加了一句:「修身呢樣嘢,我好在行嘅。」

Marc 哥男友單飛爭客仔

Marc Jacobs 想飛甩 LV monogram

嘆一杯 MARC 咖啡

Share to Facebook Pin It Share to Sina Weibo Share to Tencent Email to friend